,
Баффі - переможниця вампірів
Еш проти Зловісних Мерців
Розчарування

Нова кров у «Американській історії жаху»

Нова кров у «Американській історії жаху» Нова кров у «Американській історії жаху»
Автори підписали в другій сезон серіалу молоду француженку Ліззі Брошер, відому по головній ролі в «Перекладі з американського».

Минулого місяця продюсери кинули клич по акторським агентствам, оголосивши, що їм потрібна актриса на роль «жорстокої, надзвичайно сексуальної та небезпечної секс-бомби з обличчям дитини та скелетом у шафі» на ім'я Джіа. Щоб агентства краще представляли поставлену перед ними задачу, запропонували згадати, як виглядала і що грала Анджеліна Джолі в «Перерваному житті».

Новина про зарахування Брошер прийшла без уточнень, кого саме зіграє француженка, але аргументи TV Line переконливі. Єдина ремарка, що забезпечує підписання актриси, зводиться до того, що, можливо, її персонаж буде на ножах з Джесікою Ланж, чия роль, втім, теж секрет.
2079
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Дракони: Захисники Тупу
Сімпсони
Людина-Павук. Щоденник супергероя
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно