,
Кохання напрокат
Флінстоуни
Величне століття. Нова володарка

Ніколь Кідман претендує на роль Грейс Келлі

Ніколь Кідман претендує на роль Грейс Келлі Ніколь Кідман претендує на роль Грейс Келлі Ніколь Кідман претендує на роль Грейс Келлі
З жовтня минулого року голлівудські актриси шикувалися в чергу, щоб отримати головну роль в проекті «Грейс з Монако». Вочевидь, фільм, який зніме режисер біографії Едіт Піаф «Життя в рожевому кольорі» Олів'є Даан, знайшов свою зірку. Ніколь Кідман вийшла на останню стадію переговорів з продюсером картини.

«Грейс з Монако» розповість про шість місяців з історії Монако. У 1962 році місто-держава опинився в немилості у Франції. Князь Монако Реньє III, чоловік колишньої голлівудської зірки Грейс Келлі, скасував податки на доходи, чим викликав невдоволення лідера Франції Шарля де Голля. Він дав князю півроку на реформацію податкового законодавства. Княгиня Монако, якій тоді було всього 33 роки, поринула у політику, щоб врятувати свою країну.

Сценарій написав Араш Амель, автор трилера «Експат» з Аароном Екхартом. Довгий час його робота знаходилася в знаменитому «Чорному списку» кращих неспродюсованих сценаріїв. Зараз Амель пише сиквел фільму «Я - легенда» для студії Warner.

Ніколь Кідман тричі номінувалася на премію «Оскар», причому отримала його за виконання ролі письменниці Вірджинії Вульф у драмі «Годинники». Цілком імовірно, що роль Грейс Келлі допоможе актрисі додати ще одну номінацію на премію Американської кіноакадемії або навіть виграти її вдруге.

Найближчим часом Кідман з'явиться в трилері «Газетяр». Є ймовірність, що картина Лі Деніелса відправиться на Каннський фестиваль. Актриса нещодавно знялася в голлівудському дебюті корейського постановника Пак Чхан-ука «Стокер» та готується скласти компанію Коліну Ферту в проекті «Залізничник». На каналі HBO в травні вийде картина «Хемінгуей і Геллхорн», в якій Кідман знялася разом з Клайвом Оуеном.
3189
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Нескінченне кохання
Сини Анархії
Царство
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно