,
Лютер
Пуаро Агати Крісті
Пригоди Джекі Чана

«Голодні ігри» показали третій старт в історії

«Голодні ігри» показали третій старт в історії «Голодні ігри» показали третій старт в історії
Фільм «Голодні ігри», стартував з результатом, який перевершив всі найсміливіші прогнози. На батьківщині картина заробила під кінець перших вихідних астрономічну суму в 155 мільйонів доларів.

Це третій старт в історії кінематографа, попереду виявилися лише фільми «Гаррі Поттер та Смертельні реліквії: Частина 2» (169,1 мільйон доларів) і «Темний лицар» (158,4 мільйона доларів). Також це найкращі в історії збори для проекту, що вийшов не влітку, і найуспішніший фільм студії Lionsgate.

За межами Північної Америки досягнення «Голодних ігор» виявилися куди скромніше - 59,3 мільйона доларів на 67 кіноринках.

Таким чином, світові касові збори фільму після перших вихідних перевищили 214 000 000 доларів. Зазначимо, що бюджет картини складає всього 78 мільйонів доларів. Отже, вона вже окупилася і почала приносити творцям чистий прибуток.
2957
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Гострі козирки
Маніяк
Відьми Іст-Енду
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно