,
Гра престолів
Грімм
Надприродне

У Вашингтоні заарештований Джордж Клуні

У Вашингтоні заарештований Джордж Клуні У Вашингтоні заарештований Джордж Клуні
У Вашингтоні заарештований популярний голлівудський актор і режисер Джордж Клуні. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, Клуні і його батько були затримані агентами Секретної служби США під час акції протесту біля посольства Судану.

"Вони виступали проти насильства, яке коїться в країні, і від якого страждають невинні громадяни, жінки і діти", - прокоментував офіційний представник актора. Агенти спецслужби, які охороняли посольство, попередили протестуючих про неприпустимість перетину кордонів дипломатичного представництва. Однак вони не почули попередження, були затримані, закуті в наручники і перепроваджені в мобільний штаб Секретної служби.

Чи будуть Джорджу Клуні пред'явлені якісь звинувачення, поки не повідомляється.

Нагадаємо, що актор вже багато років займається благодійною роботою, намагаючись привернути увагу громадськості до беззаконня в Судані та організовуючи збір гуманітарної допомоги.
2655
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Ми - такі
Останнє королівство
Стріла
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно