,
Дракони: Захисники Тупу
Гострі козирки
Дві дівчини без копійчини

Білл і Тед готові відправитися у третю подорож

Білл і Тед готові відправитися у третю подорож Білл і Тед готові відправитися у третю подорож Білл і Тед готові відправитися у третю подорож
Нова частина епопеї «Неймовірні пригоди Білла і Теда» готова запуститися у виробництво. Обидві зірки попередніх стрічок Кіану Рівз і Алекс Вінтер висловили своє бажання взяти участь в проекті, а також схвалили сценарій третьої картини.

В інтерв'ю The Independent Рівз підтвердив, що наміри зняти триквел не виявся порожнім звуком: «Так, у нас є сценарій. Ми пробуємо його пустити у виробництво. А ще це хороший сценарій».

Вінтер же підтвердив роботу над тріквелом у своєму твіттері: «Готовий сценарій? Є. Ми від нього в захваті? Так. Зелене світло на зйомки? Працюємо над цим».

Перша стрічка про пригоди двох нехлюїв, які подорожують у часі за допомогою телефонної будки, вийшла в 1989 році і показала переконливі комерційні результати. До того ж Біллу і Теду супроводжувала культова популярність. Сиквел картини вийшов в 1991-му, але його збори продемонстрували падіння інтересу до бренду.

Крім того, у франшизу входять ще й анімаційний і телевізійний серіали (правда, в обох випадках протрималися недовго). Власне, саме «Неймовірні пригоди Білла і Теда» були першим хітом у кар'єрі Кіану Рівза.



2530
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Безсоромні
11.22.63
Гріфіни
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно