,
Кохання напрокат
Дракони: Захисники Тупу
Таємниці Ґравіті Фолз

Warner Bros. видасть «поттеріану» на 31-му диску

Warner Bros. видасть «поттеріану» на 31-му диску Warner Bros. видасть «поттеріану» на 31-му диску Warner Bros. видасть «поттеріану» на 31-му диску
Кінокомпанія Warner Bros. надасть фанатам «поттеріани» можливість придбати унікальне видання «Harry Potter Wizards Collection», до якого увійдуть в цілому 31 диск. Попередні замовлення вже можна оформити в найбільшому електронному магазині Amazon за ціною 349 доларів. До моменту початку продажів колекційне видання буде коштувати 499 доларів.

Крім всіх восьми фільмів в максимальній якості та форматі 2D, в нього увійдуть стереоскопічні версії двох останніх серій, а також розширені версії двох перших. Шанувальників чекають колекційні матеріали, карти чарівного світу Гаррі Поттера, величезна кількість документальних фільмів, інтерв'ю з творцями і так далі.
Точна дата початку продажів поки не називається.

Нагадаємо, що в кінці 2011 року кінокомпанія Warner Bros. ввела повну заборону на продаж дискових видань усіх фільмів про Гаррі Поттера. Відтепер придбати ліцензійні видання окремих фільмів буде неможливо.Однак ця політика передбачає випуск обмежених тиражів всієї серії надалі. Що і відбувається у випадку з «Harry Potter Wizards Collection».

2367
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Пригоди Джекі Чана
Як козаки...
Вейворд Пайнс
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно