,
Моє чуже життя
Останнє королівство
Помаранчевий - хіт сезону

Зірка для Дженніфер Еністон

Зірка для Дженніфер Еністон Зірка для Дженніфер Еністон Зірка для Дженніфер Еністон
Актриса Дженніфер Еністон отримає свою зірку на Алеї Слави Голлівудського бульвару у Лос-Анджелесі. Церемонія закладки іменної зірки відбудеться в середу, 22 лютого об 11:30 за місцевим часом. Зірка Еністон буде розташована на розі Голлівудського бульвару і вулиці Вайн, навпроти готелю Worldwide Hollywood.

Дженніфер Еністон прославилася роллю Рейчел у серіалі «Друзі» (1994-2004), який йшов протягом 10 років не тільки в США, але і в багатьох інших країнах світу. За ці десять років Еністон отримала п'ять номінацій на премію «Еммі», дві номінації на нагороду Гільдії акторів США та дві номінації на «Золотий глобус». Самі статуетки «Еммі» і «Золотого глобуса» їй дісталися в 2002 і 2003 році як краща комедійна акторка. Еністон також п'ять разів отримувала премію People's Choice Award.

Дженніфер Еністон - єдина з шести головних акторів «Друзів», хто після серіалу добився значних успіхів у великому кіно, хоча переважна частина її фільмів це романтичні комедії. Українському глядачеві відомо багато картин з її участю - «Більше, ніж друг», «Полювання на колишню», «Обіцяти - ще не одружитись», «Дружина напрокат». А в минулому році Еністон здивувала всіх, зігравши стервозну начальницю-німфоманку в чорній комедії «Нестерпні боси».
2731
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Царство
Султан мого серця
Футурама
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно