,
Помаранчевий - хіт сезону
Сімпсони
Захисники

Пішла з життя Вітні Х′юстон

Пішла з життя Вітні Х′юстон Пішла з життя Вітні Х′юстон
У Лос-Анджелесі на 49-му році життя померла співачка і актриса Вітні Х'юстон, зірка картини «Особистий охоронець». Причиною її смерті, можливо, стало передозування наркотичною речовиною. Уже відомо, що Х'юстон буде присвячена премія Американської академії звукозапису "Греммі", яка пройде 12 лютого.

Розквіт кар'єри Вітні Х'юстон припав на 1980-і і 1990-і роки. У її послужному списку сім студійних альбомів, ролі в серіалах і телефільмах, а також в чотирьох повнометражних картинах. Найуспішнішою з акторських робіт зірки стала стрічка Міка Джексона «Особистий охоронець» (1992). Саме завдяки образу співачки Рейчел Меррон про неї дізнався весь світ.

Х'юстон - володарка величезної кількості нагород, серед них шість статуеток престижної музичної премії «Греммі». 10 серпня 2012 в український прокат вийде музична стрічка «Блиск» з її участю.

Колеги співачки, Крістіна Агілера, Тоні Брекстон і багато інших зірок шоу-бізнесу, висловили глибокі співчуття з приводу її смерті. За їхніми словами, вона була голосом покоління і відкрила багатьом солістам шлях в музичну індустрію. Організатори 54-ї урочистої церемонії вручення премії «Греммі» повідомили про те, що в захід буде включений спеціальний розділ, присвячений Вітні Х'юстон.
2906
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Південний Парк
Флінстоуни
Відьми Іст-Енду
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно