,
Чорні вітрила
Друзі
Вікінги

Принцесу Діану зіграє Наомі Воттс

Принцесу Діану зіграє Наомі Воттс Принцесу Діану зіграє Наомі Воттс
Декілька місяців тому творці картини «Caught in Flight» затвердили на головну роль Джесіку Честейн, цього року вперше номіновану на «Оскар». Але в результаті вони зробили вибір на користь витонченої Наомі Воттс. Решта акторського складу поки що невідома. Зйомки фільму повинні розпочатися вже в березні.

На думку режисера «Caught in Flight» Олівера Хіршбігеля, Наомі Воттс поєднує в собі якості, за які принцесу Діану любили в усьому світі. Це доброта, людяність і щирість. Крім того, зовнішня подібність актриси і її героїні очевидно - світлі шкіра і волосся, відкрита посмішка і особлива, стримана краса.

Для Воттс це буде далеко не перший досвід в біографічному жанрі. Вона грала в стрічках про Річарда Ніксона і про агентів ЦРУ ​​періоду правління Джорджа Буша. А в цьому році у світовий прокат вийшла картина про главу ФБР «Дж. Едгар» з її участю.
3533
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Гра престолів
Сліпа зона
Сімпсони
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно