,
Люцифер
11.22.63
Постукай в мої двері

Гері Олдмен знову зіграє лиходія

Гері Олдмен знову зіграє лиходія Гері Олдмен знову зіграє лиходія
Британський актор Гері Олдмен («П'ятий елемент», «Леон» «Шпигун, вийди геть!») Погодився на роль в новому фільмі Альберта Хьюза під робочою назвою «Мотор Сіті». Олдмен і Хьюз вже працювали разом над картиною «Книга Ілая» і тепер вирішили продовжити спільну творчість. Поки йде робота над сценарієм фільму, але вже відомо, що свою згоду також дали актори Домінік Купер і Ембер Герд.

Майбутній фільм Хьюза розповідає історію помсти. Головний герой «Мотор Сіті» - злочинець, який, вийшовши з в'язниці, починає мстити всім, хто його запроторив за грати. Цікаво, що Хьюз намір зняти цю історію практично без діалогів. Головну роль спочатку пропонували Крісу Евансу («Капітан Америка: Перший месник»), але з невідомої причини роль перейшла до Домініка Купера.

Фільм «Мотор Сіті» повинен вийти в прокат до кінця 2012 року.
4087
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Нескінченне кохання
Чужоземка
Життя з Луї
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно