,
Люцифер
Нарко
Тихий океан

Журналістам заборонили розпитувати Ванессу Параді про Джонні Деппа

Журналістам заборонили розпитувати Ванессу Параді про Джонні Деппа Журналістам заборонили розпитувати Ванессу Параді про Джонні Деппа
Ванесса Параді вітала глядачів свого нового фільму «Кафе Флора», прем'єра якого відбулася в Парижі, в повній самоті.

Як повідомляє видання People, співачка і актриса лише на кілька хвилин з'явилася перед камерами фотокореспондентів і дала пару автографів. Журналістам, присутнім на заходів, було суворо заборонено задавати Параді питання про її особисте життя.

Відзначимо, що останнім часом все наполегливіше поширюються чутки про розрив актриси і Джонні Деппа. Останній, нібито, давно живе окремо і навіть найняв юристів, щоб правильно зафіксувати умови розлучення.

Нагадаємо, що Депп і Параді прожили разом 14 років. У них є двоє дітей.
2422
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Всі жінки відьми
Злі пташки
Американці
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно