,
Хороший лікар
Шерлок
Хроніки Шаннари

Тім Бертон починає новий проект

Тім Бертон починає новий проект Тім Бертон починає новий проект Тім Бертон починає новий проект
Історія навколо продюсерського проекту Тіма Бертона, драми «Великі очі», про культову американську художницю поступово обростає подробицями. Нещодавно стало відомо, що головну жіночу роль у фільмі виконає одна з найбільш високооплачуваних актрис Голлівуду - Різ Візерспун. Зйомки стартують навесні 2012 року.

Фільм розповість про життя популярної американської художниці Маргарет Кін. Її стиль не можна було сплутати ні з чим, а героями полотен ставали в основному жінки і діти з перебільшено великими сумними очима.

Природна скромність не дозволяла Кін продавати роботи під власним ім'ям, і в якості їх автора вказувався її чоловік Волтер. У процесі розлучення Маргарет довелося відстоювати свої права на картини. Пізніше, переїхавши на Гаваї і ставши послідовницею релігійної секти Свідки Єгови, Маргарет Кін змінила свою похмуру манеру на більш життєрадісну. Але незважаючи на подорожі, своєю домівкою вона вважала все-таки Каліфорнію.

Її особистість і талант високо цінувалися в Голлівуді: серед шанувальників Кін було чимало відомих акторів, які вважаються класиками старого американського кінематографа - незрівнянна Джоан Кроуфорд («Мілдред Пірс», 1945, «Оскар»), Наталі Вуд («Вестсайдська історія», 1961) і багато інших. Її фігура вважається однією з найбільш неординарних в сучасній американській культурі.

Перші відомості про проект з'явилися ще в жовтні 2007 року. Дату початку зйомок неодноразово переносили, і ось, нарешті, прийняли рішення стартувати навесні. У режисерську групу повинні увійти також Скотт Александер і Ларрі Карашевський, колеги Тіма Бертона по фільму «Ед Вуд». «Великі очі» - це їх четверта робота в жанрі біографічної драми, після картин Мілоша Формана «Народ проти Ларрі Флінта» і «Людина на Місяці». Зараз вони разом з Бертоном зайняті новою версією «Сімейки Адамс».
2618
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Невгамовні
Помаранчевий - хіт сезону
Леді Баг та Супер-Кіт
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно