,
Пані Фазілет і її доньки
Лютер
Останнє королівство

Fox закриває деякі серіали

Fox закриває деякі серіали Fox закриває деякі серіали Fox закриває деякі серіали
Президент каналу Fox Кевін Рейллі прояснив ситуацію навколо низки телепроектів, доля яких вирішується в даний момент.

Першою жертвою селекції вже став анімаційний серіал Джони Хілла «Аллен Грегорі».

Шоу про семирічного хлопчика та його шкільні проблеми, показ якого стартував у жовтні, не зумів повторити успіх «Сімпсонів» і «Гріффінів» - «Аллен Грегорі» з самого початку неухильно втрачав рейтинг і на другий сезон його було вирішено не продовжувати.

Аналогічні рішення керівництву телемережі належить прийняти в самому найближчому майбутньому у відношенні «Межі», «Терра Нова» і «Доктора Хауса».

Рейллі зізнався, що тягне з переговорами з приводу подальшої долі самого популярного у світі лікаря-мізантропа, тому що це важке рішення і взагалі, «дуже важко уявити собі кабельну мережу без «Хауса», але навіть якщо трапиться неминуче і 8-й сезон стане останнім, фінал йому забезпечать гідний.

Що до спін-офф «Хора», то він не відбудеться, але улюблена глядачам частина героїв, які за сюжетом повинні покинути школу МакКінлі, повернуться в четвертому сезоні - правда, голова Fox не уточнив, як це повернення буде обставлено.
2492
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Вейворд Пайнс
Дві дівчини без копійчини
Край «Дикий Захід»
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно