,
Стародавні
Тихий океан
Пуаро Агати Крісті

Нові «Зоряні війни» отримали назву

Нові «Зоряні війни» отримали назву Нові «Зоряні війни» отримали назву Нові «Зоряні війни» отримали назву
Телевізійний серіал, який розширює всесвіт «Зоряних воєн», знайшов офіційну назву. Як повідомляє ресурс IGN з посиланням на продюсера Ріка МакКаллума, він буде називатися «Star Wars: Underworld» («Зоряні війни: Інший світ»).

"Це підпільний світ. Мова про королів кримінального світу і бандах Корусканта, про тих, хто править Волл Стріт, тобто сучасними США", - підтвердив продюсер раніше поширену інформацію.

За його словами, дія відбуватиметься між третім і четвертим повнометражним епізодом, події яких розділяє 20-річний проміжок часу.

"Це період дорослішання Люка. У серіалі його не буде, але це час становлення Імперії, коли вона прагнула взяти все під свій контроль", - додав МакКаллум.

Він не уточнив, коли буде готовий цей проект, але висловив упевненість в тому, що будь-яка відстрочка лише зробить його зміст більш актуальним.

Нагадаємо, що майже рік тому Рік МакКаллум стверджував, що затримка виробництва пов'язана насамперед з дорожнечею спецефектів, яка збільшує бюджет серіалу до вартості повнометражного фільму.
3042
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Краще подзвоніть Солу
Лютер
Вейворд Пайнс
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно