,
Маніяк
Хроніки Шаннари
Захисники

Помічник Джеймса Кемерона покаже найстрашніше торнадо

Помічник Джеймса Кемерона покаже найстрашніше торнадо Помічник Джеймса Кемерона покаже найстрашніше торнадо
Кіностудія New Line Cinema затвердила кандидатуру постановника фільму-катастрофи «Категорія шість». Як повідомляє видання NY Mag, ним стане Стівен Квейл, повноцінним режисерським дебютом якого стала п'ята частина «Пункту призначення».

Сюжет фільму буде будуватись навколо групи студентів, які опиняються в епіцентрі найпотужнішого в історії США торнадо.

Зазначимо, що в шкалі, що вимірює руйнівну силу ураганів, є всього п'ять категорій, однак деякі вчені схиляються до думки про необхідність ввести і шосту, який характеризуються торнадо воістину апокаліпсичної потужності.

Раніше Стівен Квейл працював режисером другого складу з Джеймсом Камероном, беручи участь в таких його відомих проектах, як «Титанік» і «Аватар».
2405
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Американці
Людина-Павук. Щоденник супергероя
Якось у казці
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно