,
Останнє королівство
ЕГО - Чоловікам не можна довіряти
Баффі - переможниця вампірів

«Голодні ігри» - найбільш очікуваний фільм 2012-го року.

«Голодні ігри» - найбільш очікуваний фільм 2012-го року. «Голодні ігри» - найбільш очікуваний фільм 2012-го року. «Голодні ігри» - найбільш очікуваний фільм 2012-го року.
MTV і портал NextMovie.com провели опитування з метою з'ясувати, яких фільмів кіноглядачі очікують найбільше. За результатами голосування, в якому брало участь близько мільйона осіб, виходить, що аудиторія зовсім не так вже любить комікси і сиквели, як прийнято вважати, хоча і не має нічого проти літературних екранізацій.

Перше місце і найбільша кількість «лайків» отримала кіноадаптація роману Сюзанни Коллінз «Голодні ігри», яка обійшла за рівнем очікувань навіть фінальну серію «сутінкової» саги. Глядачі віддали картині 51% голосів. Стрічка «Сутінки. Сага. Світанок: Частина 2», яка вийде 16 листопада, заробила 45% голосів.

Мегаблокбастер «Відродження Темного Лицаря», «Нова людина-павук» і «Месники» розділили між собою решту 4% і цифра ця, треба думати, багатьох здивує: зрештою, «Відродження Темного Лицаря» є завершенням популярної трилогії про Бетмена і вже тому має привертати підвищену увагу, а в «Месниках» Marvel збирається звести воєдино всіх своїх найбільш представницьких супергероїв.

Глядач втомився від засилля на екрані чоловіків в трико? .. А може, любителі коміксів просто лінуються брати участь у голосуванні?... Щоб дізнатися, наскільки вірні здобуті оцінки, залишається дочекатися всі перераховані прем'єри і порівняти їх касові показники.

«Голодні ігри», нагадаємо, дебютують в американському прокаті 22 березня 2012-го.
4366
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Людина-Павук. Щоденник супергероя
Султан мого серця
Нарко
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно