,
Постукай в мої двері
Відьми Іст-Енду
Тихий океан

«Форрест Гамп» визнано культурним надбанням

«Форрест Гамп» визнано культурним надбанням «Форрест Гамп» визнано культурним надбанням
Бібліотека Конгресу США представила щорічний список фільмів, які визнані культурним надбанням і будуть відправлені на вічне зберігання в спеціальний архів. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Серед них такі кіношедеври, як «Форрест Гамп», «Мовчання ягнят», перший повнометражний фільм Чапліна «Малюк», мультфільм «Бембі» та інші картини.

Відбір 25 фільмів було здійснено спеціальною комісією зі списку претендентів, що складався з 2228 найменувань. Він був сформований в результаті опитування громадської думки.

Кінопроекти, визнані культурним надбанням, зберігаються в спеціальних умовах, які дозволяють захищати оригінальні плівки і їх цифрові копії від руйнівного впливу часу.
3153
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Пуститися берега
Закон і порядок. Спеціальний корпус
І мертві підуть
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно