,
Краще подзвоніть Солу
Абатство Даунтон
Невгамовні

Новий «Шерлок» в січні

Новий «Шерлок» в січні Новий «Шерлок» в січні Новий «Шерлок» в січні Новий «Шерлок» в січні
Англійська мінісеріал «Шерлок», де оповідання Артура Конан Дойля про знаменитого сищика з Бейкер-стріт перенесено в наші дні, отримає продовження. Другий сезон улюбленого багатьма телепроекту буде показаний на каналі BBC1 в перший день нового року. На цей раз героям доведеться знову зіткнутися з підступним Моріарті, а в житті Холмса з'явиться єдина жінка, що викликає у нього захоплення.

Зйомки продовження постійно переносилися через напружений графік учасників проекту: Бенедикт Камбербетч, виконавець ролі Холмса, був зайнятий на зйомках картини «Шпигун, вийди геть!», а Ватсон - Мартін Фріман - щосили працював в Новій Зеландії над «Хоббітом» Пітера Джексона. Другий сезон серіалу, так само як і перший, складатиметься з трьох 90-хвилинних серій: «Скандал в Белгравії», «Собака Баскервілів» і «Рейхенбахский водоcпад».

У першому епізоді з'явиться персонаж Ірен Адлер, роль якої зіграла Лара Палвер, відома по серіалу «Реальна Кров». В оповіданні Конан Дойля Адлер - злочинниця, яка розгадала задум Холмса і змогла втекти. Незважаючи на те, що сищик домігся своєї головної мети, він вважав цю справу своєю поразкою, а замість винагороди, запропонованого королем Богемії, вважав за краще узяти фотографію вищезгаданої особи. Творці серіалу обіцяють, що це буде не банальна любовна історія, а сам Камбербетч вважає героїню Палвер ідеально відповідною для Шерлока:

«Адлер дуже красива, неймовірно розумна і винахідлива. Загалом, гідно доповнює якості головного героя, і до того ж - вона набагато краще Холмса розбирається в тому, що стосується жіночої інтуїції і відносин між статями, хоча, Шерлок в цьому ас!»

За словами одного зі сценаристів серіалу, Стівена Моффата, відносини між детективом та його помічником, доктором Ватсоном, теж не стоять на місці. У другому сезоні вони діють спільно, як партнери - Холмс більше довіряє йому і навіть наділяє повноваженнями Ватсона детектива в одній із серій. Стівен визнає, що було дуже складно вибирати з такої величезної кількості оповідань всього лише декілька, і він упевнений, що якщо Мартін і Бенедикт погодяться, то вони зроблять також і третій сезон.
4179
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Коломбо
Нарко
Величне століття. Нова володарка
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно