,
Чорний список
Нарко
Майстри сексу

Він Дізель про шостий і сьомий «Форсаж»

Він Дізель про шостий і сьомий «Форсаж» Він Дізель про шостий і сьомий «Форсаж» Він Дізель про шостий і сьомий «Форсаж» Він Дізель про шостий і сьомий «Форсаж»
Шостий фільм франшизи «Форсаж» буде поділений на дві частини. Про це розповів днями Він Дізель, зірка і продюсер фільмів Режисер Джастін Лін і сценарист Кріс Морган в процесі обговорення сюжету шостої картини прийшли до висновку, що їм потрібно і сьома, щоб нормально розповісти задуману історію.

За словами самого Віна Дізеля, сценарії шостого та сьомого «Форсажу» пишуться паралельно. «Враховуючи успіх п'ятої частини, додавання нових персонажів і збільшення розмаху, ми міркували, як вмістити подальшу історію в один фільм з цифрою 6 в назві, але виявилося, що у нас не вистачає місця», - говорить актор.

«Нам потрібно було повністю показати історію, розвинути стосунки героїв і коли ми почали прикидати сценарій, то він склав 110 сторінок, - продовжує Він Дізель. - Тоді на студії нам сказали, що все це в один фільм не влізе ». Таким чином, було прийнято рішення розділити шостий фільм навпіл. Тому «Форсаж 7» буде прямим продовженням «Форсажу 6».

Франшиза сильно змінилася за 10 років свого існування. Те, що починалося як трилер про гонки на красивих тачках, перетворилося на історію про пограбування. «Форсаж 5» став найкасовішим фільмом серії, зібравши 626 000 000 у світовому прокаті. Крім того, критики виявилися прихильні до фільму.

Про сюжет шостої і сьомої частини Дізель, зрозуміло, нічого не розповідає.

Актор покинув франшизу після першого ж фільму, проте повернувся в фіналі третьої серії і вже в четвертій його герой знову став одним з головних.

Пол Уокер говорить про привабливість «Форсажу» так: «Справа не в тачках і перегонах, хоча коли мені було 25, я тільки через них і погодився зніматися. Якби не було історії про дружбу, сім'ю і взаємодопомогу, фільм б стільки не протягнув».
4248
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Касл
Сини Анархії
Вейворд Пайнс
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно