,
Вікінги
Захисники
Пригоди Джекі Чана

Котіяр потрапила в легенду?

Котіяр потрапила в легенду? Котіяр потрапила в легенду?
Warner Bros. домагається від Маріон Котіяр згоди взяти участь у навіяному британським епосом «Артурі і Ланцелоті» Девіда Добкіна. Француженку кличуть на роль феї Моргани, зведеної сестри короля Артура, що має з ним вельми непрості родинні стосунки і суттєві ідеологічні розбіжності.

Перешкода одна: робочий графік Маріон Котіяр. На січень заплановано зйомки у Джеймса Грея («Маленька Одеса», «Ярди») в «Low Life», після яких вона повинна опинитися в розпорядженні свого супутника життя - Гійома Кане. Той дебютує в англомовному секторі з «кровними узами», де разом з Маріон заявлені Марк Волберг і Зої Салдана.

Якщо ж конфлікт інтересів вдасться подолати, то Котіяр приєднається до серіальних знаменитостей Кіта Харінгтона («Гра престолів») і Юеля Чіннаману («Вбивство»), яким відійшли великі образи з назви фільму. Обов'язковий Мерлін поки не знайшов актора, хто його зобразить: тримавший бесіду з продюсерами Гері Олдман в останніх інтерв'ю відхрещується від проекту.
2769
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Брати по зброї
Полдарк
КітПес
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно