,
Гільда
Життя з Луї
Розчарування

Стівен Спілберг чекає від Майкла Бея нових «Трансформерів»

Стівен Спілберг чекає від Майкла Бея нових «Трансформерів» Стівен Спілберг чекає від Майкла Бея нових «Трансформерів»
Продюсер перших трьох «Трансформерів» Стівен Спілберг розраховує на те, що Майкл Бей зніме і четвертий фільм. Про це він розповів в інтерв'ю виданню Entertainment Weekly.

«Я дуже на це сподіваюся. Мені здається, що третя частина була кращою з усіх. Зовсім не можу уявити когось на місці Майкла. Він буквально винайшов цей жанр, і в його руках- секретна формула», - сказав Спілберг.

Відзначимо, що відразу після виходу останньої серії Майкл Бей заявив, що це його останні «Трансформери». Трохи пізніше стало відомо, що компанії Hasbro і Paramount приступили до переговорів з приводу зйомок відразу двох продовжень.

З урахуванням відомої здібності Бея швидко змінювати свою точку зору, його участь у цих проектах поки під питанням.

Нагадаємо, що фільм «Трансформери 3» заробив у прокаті понад мільярд доларів.
2839
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Доктор Хаус
Рання пташка
Вікінги
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно