,
Величне століття. Роксолана
Сліпа зона
Вікінги

Режисерський дебют Скарлет Йоганссон

Режисерський дебют Скарлет Йоганссон Режисерський дебют Скарлет Йоганссон
Американська актриса і одна з муз Вуді Аллена Скарлет Йоганссон вирішила спробувати свої сили в режисурі, повідомляє Variety.

Як матеріал для свого дебюту Йоганссон вибрала перший роман Трумена Капоте «Літній круїз», історія створення якого сама по собі інтригує. Капоте почав роботу в жанрі невигаданих історій ще в 1943 році, однак довгі роки «Літній круїз» вважався загубленим твором. Сам Капоте запевняв усіх, що знищив роман, проте, зрештою, в Нью-Йоркській публічній бібліотеці були виявлені кілька зошитів з неабиякою кількістю авторських правок.

Так світ у 2005 році дізнався історію 18-річної дівчини, яка втекла від свого багатого батька в пошуках «істини», «індивідуальності» і «своєї сексуальності». Дія «роману виховання» відбувається в Нью-Йорку часів кінця Другої світової війни.

Твори Капоте багаторазово екранізувалися («Сніданок у Тіффані», «Холоднокровне вбивство»), він і сам нерідко знімався в кіно.

Адаптацією роману займеться починаюча сценаристка Трістайн Скайлер, відома по декільком ролям у кіно (друга частина «Відьми з Блер»). У продюсери записалися Баррі Спайкінгс, який взяв «Оскара» за «Мисливця на оленів», а також Пітер Д. Грейвс спільно з Фондом Трумена Капоте. Кастинг і дата зйомок ще не оголошені.
2612
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Американська історія злочинів
Гільда
Султан мого серця
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно