,
Сімпсони
Цілком Таємно
Кохання напрокат

Сценарист «Форреста Гампа» напише «Клеопатру» для Фінчера

Сценарист «Форреста Гампа» напише «Клеопатру» для Фінчера Сценарист «Форреста Гампа» напише «Клеопатру» для Фінчера Сценарист «Форреста Гампа» напише «Клеопатру» для Фінчера
Автор сценаріїв драм «Форрест Гамп», «Мюнхен», «Загадкова історія Бенджамина Баттона» і «Моторошно голосно і вкрай близько» Ерік Рот веде переговори зі студією Sony Pictures щодо адаптації бестселера Стейсі Шифф «Клеопатра: Життя». До фільму приписана Анджеліна Джолі, а в режисерському кріслі планує опинитися Девід Фінчер.

Скотт Рудін продюсує картину, до якої на різних етапах придивлялися Джеймс Кемерон і Пол Грінграсс. Кемерон планував знімати в 3D, але на сьогоднішній день невідомо, чи залишається це рішення в силі. Фільм і без того вийде досить дорогим.

За словами Рудіна, його «Клеопатра» разючим чином відрізняється від фільму з Елізабет Тейлор. «Це більш доросла і серйозна версія, - каже продюсер. - Клеопатра не грайлива кішечка, а політик, стратег і войовниця. У фільмі Манкевича Елізабет Тейлор грала спокусницю, але історію Клеопатри постійно писали чоловіки. Наша стане першою, написаної жінкою. Багато режисерів хочуть її зняти, але лише кілька з них дійсно здатні на це».

Девід Фінчер поки не підписав контракт зі студією, так само як і Ерік Рот. Але інсайдери кажуть, що сценарист вже в найближчий місяць приступить до роботи. Спочатку книгу Шифф адаптував Брайан Гелгеленд, але його версія сценарію не влаштувала Рудіна.

Подейкують, що відносини Фінчера і Sony вже не такі гладкі, як під час запуску «Соціальної мережі». У недавньому інтерв'ю режисер пожартував, що у його «Дівчини з татуюванням дракона» мало шансів номінуватися на «Оскар», на відміну від його попереднього фільму, оскільки «там занадто багато часу приділено анального згвалтування». У будь-якому випадку оскарівський сезон вже на носі, а чи буде Фінчер знімати «Клеопатру» або ж віддасть перевагу спочатку зайнятися історією капітана Немо, стане відомо найближчим часом.
2298
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Коломбо
Безсоромні
Табу
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно