,
Хроніки Шаннари
Край «Дикий Захід»
Пуститися берега

Про любовні пригоди принцеси Діани знімуть фільм

Про любовні пригоди принцеси Діани знімуть фільм Про любовні пригоди принцеси Діани знімуть фільм
Джессіка Честейн зіграє принцесу Діану в картині "Caught in Flight", в якій мова піде про любовні пригоди колишньої дружини спадкоємця британського престолу - принца Чарльза.

У центрі сюжету виявиться роман Діани з доктором Хаснатом Ханом, який почався в 1995 році, тобто ще під час її заміжжя. Відносини були настільки серйозними, що Діана навіть збиралася прийняти іслам і відвідувала батьків свого коханця в Пакистані.

Через два роки улюблені розлучилися, ініціатором розриву був сам Хан. Близькі Діани стверджують, що вона дуже важко переживала закінчення роману. Хаснат Хан в 2007 році покинув Великобританію, а ще через рік він погодився дати інтерв'ю виданню The Telegraph, а якому вперше розкрив подробиці цього таємної зв'язку.

Зйомки картини стартують навесні 2012 року, і пройдуть в Пакистані і Франції. Бюджет проекту оцінюється в 15 мільйонів доларів.
3591
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Гра престолів
Секс і Каліфорнія
Майстри сексу
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно