,
Кохання напрокат
Поліція Парадайз
Злі пташки

Аманда Сейфрід може зіграти порнозірку

Аманда Сейфрід може зіграти порнозірку Аманда Сейфрід може зіграти порнозірку Аманда Сейфрід може зіграти порнозірку Аманда Сейфрід може зіграти порнозірку
Історія життя Лінди Лавлейс вже кілька років хвилює голлівудських продюсерів - про першу порнозірку запущено відразу два проекти. Один з них збираються знімати режисери драми «Крик» Роб Епштейн і Джеффрі Фрідман. Аманда Сейфрід отримала пропозицію зіграти Лінду, а на роль її чоловіка запрошений Пітер Сарсгаард.

До цього фільму придивлялися Анна Феріс, Роуз МакГоун і Кейт Хадсон. В останній версії проекту з Хадсон повинен був зніматися Джеймс Франко, але обидва актори вибули.

Фільм «Лавлейс», який збираються знімати Епштейн та Фрідман, буде заснований на книзі Еріка Денвілл «The Complete Linda Lovelace», яка розповідає про перетворення Лінди Бормен в ікону порнобізнесу, а потім у феміністку і противницю порнографії. Денвілл написав книгу, відштовхуючись від трьох інтерв'ю, взятих у Лавлейс на різних стадіях її життя.

Майбутня порнозірка виховувалася в строгій католицькій родині, проте в 23 роки знялася в порнофільмі «Глибока глотка». Двічі була заміжня. За словами Лінди, її чоловік Чак Трейнор під дулом пістолета примушував її займатися проституцією, а потім насильно залучив до зйомок у порнографії. Лавлейс тричі намагалася втекти від чоловіка - ще до того як стала знаменитою. Згодом Лінда змогла вирватися з чіпких лап свого чоловіка і зав'язати з порноіндустрією.

Другий проект про зірку «Глибокої глотки» призначався Ліндсі Лохан, але, враховуючи проблеми актриси з законом, з нею зараз воліють не зв'язуватися. Головну роль у драмі «Інферно» віддали Малін Акерман ще в листопаді минулого року. Зйомки намічені на січень 2012-го, паралельно з фільмом «Лавлейс».

Аманда Сейфрід в цьому році знялася у трилері «Гра на виживання» і недавно закінчила роботу в комедії «За течією». Зараз актрису можна побачити у фантастичному трилері «Час».

Пітер Сарсгаард в останній раз з'являвся на великому екрані в екранізації коміксу «Зелений Ліхтар».
2742
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Американці
Таємниці Ґравіті Фолз
Ми - такі
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно