,
Постукай в мої двері
Моє чуже життя
Чорні вітрила

Х'ю Джекман готовий зіграти Джеймса Бонда

Х'ю Джекман готовий зіграти Джеймса Бонда Х'ю Джекман готовий зіграти Джеймса Бонда
Х'ю Джекман готовий зіграти Джеймса Бонда у продовженні знаменитої франшизи, якщо Деніел Крейґ вважатиме необхідним розлучитися з цим образом. Про це повідомляє британське видання Express.

За словами австралійського актора, одного разу, коли йшла підготовка до зйомок фільму «Казино Рояль», він вже відмовився від пропозицію зіграти агента 007.

"Мені зателефонував мій агент і сказав, що в моїй кандидатурі зацікавлені. Але в той момент я не був готовий до такого повороту кар'єри. Мені необхідно було знятися в сіквелі «Людей Ікс», і Росомаха був тоді для мене головним героєм. Мені не хотілося грати одночасно двох таких значущих для поп-культури персонажів", - зізнався Джекман.

Проте через кілька років, актор змінив свою думку. "Я думаю, що будь-який чоловік в якийсь момент свого життя замислюється про те, як би він виглядав у ролі Бонда. Так що, те, що було неможливим для мене тоді, цілком може стати можливим у майбутньому", - додав він.
2641
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Стріла
Розчарування
Доктор Хаус
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно