,
Царство
Табу
КітПес

Бен Стіллер організовує агентство з оренди привидів

Бен Стіллер організовує агентство з оренди привидів Бен Стіллер організовує агентство з оренди привидів Бен Стіллер організовує агентство з оренди привидів Бен Стіллер організовує агентство з оренди привидів
Ще один британський серіал піддасться голлівудській обробці. На цьому тижні Нора Ефрон взялася за «Ожилу книгу Джейн Остін», а сьогодні Бен Стіллер зважився на головну роль в комедії RentaGhost, в основі якої англійський серіал «Оренда привидів», що стартував в середині сімдесятих.

«Оренда привидів» прожила на телеекранах жителів Туманного Альбіону з 1976 по 1984 рік. Усього було знято 58 епізодів. Головний герой, недавно померлий 27-річний лузер Фред Мамфорд хоче бути більш продуктивним після смерті, ніж за життя. Він створює агентство по найму примар, де позичає привидів живим людям.

Студія Warner придбала права на екранізацію серіалу в грудні 2010 року. Проект позиціонувався як сучасна версія «Бітлджус». Спочатку передбачалося, що роль Фреда виконає Расселл Бренд, але британському коміку не щастить в американському прокаті: комедія «Артур. Ідеальний мільйонер »заробила в Штатах всього 33 мільйони. Голлівуд не прощає провалів іноземцям, тому продюсери змінили Бренда на Бена Стіллера.

Сценарієм «Оренди привидів» займуться автори «Ночі в музеї» Томас Леннон і Бен Гарант.

Бен Стіллер зараз знімається у комедії «Сусідський дозор», де компанію йому складають Вінс Вон, Джона Хілл і Біллі Крудап. У актора досить щільний графік - у майбутньому році йому належить взятися за ремейк «Таємної життя Уолтера Мітті», де він не тільки грає головну роль, але і є режисером. Десь попереду маячить сиквел «Зразкового самця» і півдюжини інших проектів.

Найближчим часом Бена Стіллера можна буде побачити в кримінальній комедії «Як вкрасти хмарочос», прем'єра якої відбудеться 24 листопада.
2477
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Пригоди Мерліна
Грімм
Сини Анархії
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно