,
Нарко
Стріла
Тихий океан

Джеймс Камерон назвав вартість конвертації «Титаніка»

Джеймс Камерон назвав вартість конвертації «Титаніка» Джеймс Камерон назвав вартість конвертації «Титаніка» Джеймс Камерон назвав вартість конвертації «Титаніка»
Близько 300 людей були задіяні у процесі конвертації вихідного матеріалу фільму «Титанік», а загальна вартість її досягла 18 мільйонів доларів. Про це розповів в інтерв'ю MTV творець картини Джеймс Камерон.

Режисер заявив, що він не вносив жодних зміни в оригінальний відеоряд. "Ми не змінили жодного кадру. Корабель також затоне. Фінал картини залишиться таким самим", - сказав він. Камерон особливо підкреслив, що не збирається наслідувати приклад свого колеги Джорджа Лукаса, який із завидною регулярністю випускає оновлені версії «Зоряні Війни».

На думку режисера, стереоскопічний версія «Титаніка» дозволить глядачам глибше зануритися, як в емоції головних героїв, "так і в навколишній їхній фізичний простір".

Подальші плани, що стосуються конвертації інших відомих фільмів режисера, будуть прямо залежати від успіху «Титаніка» в 3D. "Ми подивимося, наскільки велика будуть аудиторія фільму, і яка буде фінансова віддача. Цілком можливо, наступним буде «Термінатор 2». Думаю, саме з нього можна почати", - підсумував режисер.

Нагадаємо, що стереоверсія «Титаніка» виходить в прокат 6 квітня 2012 року.
2235
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Захисники
Якось у казці
Гра престолів
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно