,
Як козаки...
Пригоди Джекі Чана
Поліція Парадайз

Вийшов перший трейлер фільму «Месники»

Вийшов перший трейлер фільму «Месники» Вийшов перший трейлер фільму «Месники»
У Мережі відбулася прем'єра першого повноцінного трейлера фільму «Месники», в якому компанія Marvel Studios об'єднала своїх найпопулярніших супергероїв.

У ролику міститься недвозначний натяк на те, що скандинавський бог Локі буде лише одним із противників команди Месників.

Нагадаємо, що в картині знімалися Скарлет Йоганссон, Кріс Еванс, Роберт Дауні мол., Кріс Хемсворт, Семюел Л. Джексон, Джеремі Реннер, Том Хіддлстон, Кларк Грегг, Марк Руффало та інші актори. Постановник фільму Джосс Відон.

Ролик доступний за цим посиланням.
3289
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Цілком Таємно
Злі пташки
Таємниці Ґравіті Фолз
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно