,
Дві дівчини без копійчини
Стріла
Відкриття відьом

Том Круз під прицілом Дага Лаймана

Том Круз під прицілом Дага Лаймана Том Круз під прицілом Дага Лаймана Том Круз під прицілом Дага Лаймана
Проект, що раніше називався «Все, що тобі потрібно, - вбивати» (All You Need Is Kill), отримав більш милозвучне ім'я «Ми смертні» - We Are Mortals. Фільм значиться за Дагом Лайманом, а студія Warner зараз шукає для нього велику зірку і веде переговори з Томом Крузом.

«Ми смертні» стане екранізацією роману Хіросі Сакуразакі «Все, що тобі потрібно, - вбивати». Дія розвивається в майбутньому, коли на Землю нападають інопланетяни. Головному герою, молодому рекруту Кейджі, видають бойову броню і відправляють воювати з прибульцями, тобто на вірну смерть. Під час битви Кейджі гине, але потім приходить у себе живим і здоровим вранці в день битви.

Переживаючи смерть знову і знову, в 158-й раз Кейджі звертає увагу на жінку, відому як Фурія війни. Можливо, вона є ключем до втечі Кейджі із замкнутого кола життя і смерті.

Спочатку Warner планувала взяти на головну роль Бреда Пітта, проте, за чутками, актор не захотів заново працювати з режисером «Містера і місіс Сміт». Тепер студія звернулася до Тома Круза. Вже зараз зрозуміло, що на молодого рекрута ні Пітт, ні Круз ніяк не схожі, а значить сценарій був змінений. З іншого боку, є варіант, що Круз зіграє голову взводу, в якому б'ється головний герой.

Тому Крузу в майбутньому році виповниться 50 років. Незважаючи на це, актор знаходиться в прекрасній фізичній формі і продовжує грати в бойовиках. Вже в цьому році Том з'явиться у четвертій частині франшизи «Місія нездійсненна», а влітку 2012-го вийде мюзикл «Рок на віки», де він зіграв лідера рок-групи. Зараз Круз знімається в екранізації роману Лі Чайлда «Постріл», а потім його чекає робота над фантастичним трилером «Горизонти».
2379
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Краще подзвоніть Солу
Друзі
Останнє королівство
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно