,
Величне століття. Роксолана
Моє чуже життя
Стародавні

Квентін Тарантіно підшукав заміну Кевіну Костнеру

Квентін Тарантіно підшукав заміну Кевіну Костнеру Квентін Тарантіно підшукав заміну Кевіну Костнеру Квентін Тарантіно підшукав заміну Кевіну Костнеру
У середині вересня стало відомо, що Кевін Костнер вибув з вестерну Квентіна Тарантіно «Джанго вільний». Роль тренера-садиста, призначена акторові, перейде до Курта Рассела, якого режисер знімав у трилері «Доказ смерті».

Офіційна причина відходу Костнера - неможливість поєднати робочі графіки. Але є й інша версія. Квентін Тарантіно славиться своїм умінням не тільки відроджувати кар'єри акторів (як він витягнув напівзабутого всіма Джона Траволту), але і постійним нагадуванням про це. Кажуть, Костнеру не хотілося постійно чути балачки режисера про порятунок його кар'єри. Але з іншого боку, є ймовірність що роль прийомного батька Супермена і справді більша, ніж здавалася.

У новій картині Квентіна великий спектр різномастих негідників. Головним із них стане герой Леонардо ДіКапріо, тоді як Костнер повинен був грати тренера рабів-боксерів Ейса Вуді. Зараз The Weinstein Company веде переговори з Куртом Расселом і, швидше за все, актор візьметься за цю роботу.

Після того як Рассел зіграв у Тарантіно гонщика в «Доказі смерті», він не з'являвся на великому екрані. Спортивна драма Touchback, де знявся Курт, поки що не вийшла в широкий прокат, так що є шанс, що «Джанго вільний» стане першою за п'ять років картиною актора.

Відзначимо, що зміна актора це не єдина проблема вестерна. Минулого тижня Крістоф Вальц дещо перестарався при підготовці до ролі німецького мисливця за головами і вивихнув тазостегновий суглоб. Продюсери стверджують, що актор дуже скоро повернеться в сідло. Нагадаємо, що герой Вальца за сюжетом допомагає колишньому рабу Джанго звільнити його дружину.
2430
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Ми - такі
Еш проти Зловісних Мерців
Кохання напрокат
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно