,
Коломбо
Абатство Даунтон
Поліція Парадайз

Актриса Дженьюері Джонс народила сина

Актриса Дженьюері Джонс народила сина Актриса Дженьюері Джонс народила сина
Зірка серіалу «Божевільні» і фільму «Люди Ікс: Перший клас» Дженьюері Джонс стала матір'ю. Як повідомляє видання People, 33-річна актриса народила сина, якого назвала Ксандер Дейн Джонс.

Хто є батьком першій дитині Дженьюері Джонс, невідомо. Актриса до самого моменту пологів не знала стать свого малюка. Раніше, відповідаючи на питання журналістів, вона стверджувала, що не хоче визначати його за допомогою сучасних медичних технологій, оскільки розраховує на сюрприз.

Лікарі заявляють, що пологи пройшли без ускладнень, а мати і дитина почувають себе чудово.
2260
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Доктор Хаус
Злюки бобри
Еш проти Зловісних Мерців
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно