,
Гільда
Пригоди Мерліна
Люцифер

Перших «Мисливців за привидами» повернуть у кіно

Перших «Мисливців за привидами» повернуть у кіно Перших «Мисливців за привидами» повернуть у кіно Перших «Мисливців за привидами» повернуть у кіно Перших «Мисливців за привидами» повернуть у кіно
Класична комедія Айвена Райтмана «Мисливці за привидами» повернеться в кінотеатри: стрічка отримає повторний реліз в американському прокаті, відбудеться він вже в жовтні поточного року.

Зйомки ж третьої частини стартують навесні 2012-го. Причому, судячи з усього, це може відбутися незалежно від участі Білла Мюррея, єдиного з центральних акторів франшизи, хто скептично поставився до даної ідеї і поки не дав своєї згоди.

Правда, поки не відомо, наскільки широким виявиться реліз оригіналу (і охопить він ще якісь країни за винятком США). Передбачається, що таким чином студія хоче перевірити інтерес до франшизі, куди входять не тільки два фільми, але також мультсеріали, наприклад, популярні в Росії в 1990-ті роки «Справжні мисливці за привидами».

У тріквел ж головні герої вже перетворилися на повноцінних ветеранів лову примар, вони не молоді і далеко не в потрібній фізичній формі, зате володіють досвідом. Рей (Ден Ейкройд) страждає болем у коліні і осліп на одне око, що обмежує його можливості у водінні автомобіля мисливців, а Ігон (Харольд Реміс) погладшав, тому йому важко бігати за духами з променевим бластером. Тому вони вирішують набрати нових працівників, які змінять їх на цьому неординарному терені. Але тепер американські глядачі зможуть подивитися на улюблених героїв на великому екрані, коли ті ще були повні енергії.

Перші «Мисливці за привидами» вийшли в 1984 році, зібравши в світовому прокаті більше 290 мільйонів доларів при бюджеті в 30 мільйонів. Сиквел 1989 року був трохи прохолодніше прийнятий публікою, а в прокаті продемонстрував комерційний результат у розмірі 215 мільйонів.
3298
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Пригоди Джекі Чана
Коломбо
Вейворд Пайнс
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно