,
Таємниці Ґравіті Фолз
Постукай в мої двері
Розчарування

Чи останній 6-й сезон для Декстера?

Чи останній 6-й сезон для Декстера? Чи останній 6-й сезон для Декстера? Чи останній 6-й сезон для Декстера?
У це важко повірити, але минуло вже 6 років з тих пір, як ми дізналися, хто такий Декстер Морган і чим він займається у вільний від роботи час. І ось, схоже, настав час прощатися. 6-й сезон, можливо, стане останнім для серіалу. Проте у Variety днями з'явилася інформація, що Майкл С. Голл, виконавець головної ролі, веде переговори про новий контракт! Причому, займається цим уже декілька місяців.

Наразі цю новину ще ніхто не підтвердив, представники Showtime і агенти актора відмовляються від коментарів, але логіка дій зрозуміла і школяру. У «Декстера» стабільні рейтинги, маса фанатів і не тільки в США. Тому відмовлятися від такого проекту на вершині популярності було б якщо не безглуздо, то вкрай необачно.

Variety не уточнює, скільки ще сезонів може тривати шоу, чи стане це каменем спотикання та на яких умовах домовляються сторони. Кажуть, що Голл може вимагати збільшення зарплати, і це теж природно. Точної інформації про його гонорари немає, але, швидше за все, мова йде о п'ятизначних сумах за епізод, хоча з 2006 року цифри могли і помінятися.

Після другого сезону Майкл С. Голл зріс до співпродюсера серіалу та підвищений до виконавчого. Після цього він став отримувати прибуток безпосередньо від серіалу, продажів DVD, мерчендайзингу та продажів серіалу за кордон.

Тепер Голл -володар «Золотого глобуса», чотири рази номінант на премію «Еммі», може спокійно диктувати будь-які умови працедавця. Без нього шоу не зможе існувати і все це чудово розуміють.

До речі, зарплати зірочок кабельного ТБ в останні роки значно зросли. Джон Хемм з серіалу «Божевільні» виставив рахунок AMC і Lionsgate TV на 10 мільйонів доларів за три сезони. Відмовити йому не змогли.

Що ж, нам лишається чекати нових повідомлень та першої серії 6-го сезону «Декстер», яка вийде в ефір 2 жовтня.
3541
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Як козаки...
Краще подзвоніть Солу
Сини Анархії
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно