,
Касл
Табу
Теорія великого вибуху

Другі «Нестримні» набирають міць

Другі «Нестримні» набирають міць Другі «Нестримні» набирають міць Другі «Нестримні» набирають міць
Брюс Вілліс і Арнольд Шварценеггер підписали контракт на участь у роботі над сиквелом «Нестримних», причому їх ролі будуть «значними», повідомляє Deadline.

Передбачається, що також у стрічці зіграють Сильвестр Сталлоне, Джейсон Стетхем, Дольф Лундгрен, Террі Крюс, Ренді Кутюр і Міккі Рурк. Режисурою проекту займеться Саймон Уест.

Все ще залишається не настільки ясною інформація про участь Жан-Клода Ван Дамма (в ролі лиходія) і Чака Норріса (в камео). Кілька днів тому згоду екшн-ветеранів начебто підтвердила компанія Millenium Films, але після склад акторів майбутнього фільму були видалені з офіційного сайту студії. Чутки про зацікавленість у картині Ніколаса Кейджа, Джона Траволти і Тейлора Лотнера поки зовсім не знайшли підтвердження.

Зйомки картини починаються вже в жовтні. У теорії зараз Арні повинен почати працювати над своїм фільмом-поверненням «Повернення героя», чий реліз намічений на 18 січня 2012 року. Стрічка стане першим повнометражним проектом Шварценеггера після восьми років його губернаторства.

Вілліс зараз знімається в сиквелі «Стрибка кобри», після участі в «Нестримних 2» він повинен відправитися в Росію для роботи над черговим «Міцним горішком».
2570
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Кохання напрокат
І мертві підуть
Поліція Парадайз
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно