,
Царство
Надприродне
Коломбо

Ведучим «Оскара» стане Едді Мерфі?

Ведучим «Оскара» стане Едді Мерфі? Ведучим «Оскара» стане Едді Мерфі? Ведучим «Оскара» стане Едді Мерфі?
Режисер трилогії «Година пік» і комедії, що виходить незабаром «Як вкрасти хмарочос» Бретт Ретнер стане співпродюсером 84-й церемонії «Оскара». І він, за повідомленням Deadline, вже знає, кого треба зробити ведучим. Головний і єдиний кандидат від Ретнера - Едді Мерфі.

Подібний вибір був би, безумовно, корисний обом сторонам. Церемонії «Оскара» в останні роки не вистачає жвавості (падаючі ТВ-рейтинги - яскравий тому доказ), а Мерфі колись полюбився глядачам саме як майстер стенд-апу та талановитий імпровізатор. Знову ж, самому Едді терміново потрібно поправляти кар'єру - якщо не вважати «Шрека», де він озвучував Віслюка, всі останні картини коміка стабільно провалювалися в прокаті.

Перше Мерфі фігурував в оскарівських списках лише один раз (номінація «Краща чоловіча роль другого плану» за картину «Дівчата мрії»), так що вихід на сцену Театру «Кодак» в якості ведучого має стати для нього новим цікавим досвідом і послужити помітним кар'єрним поштовхом . Та й міжнародному прокату ретнеровскому «... Хмарочосу», в якому Мерфі зіграв одну з головних ролей, така реклама була б тільки на руку.

Поряд з Мерфі інтерес до заходу проявляє також Біллі Крістал («Аналізуй це»), який виступав ведучим «Оскара» вже 8 разів. Інсайдери повідомляють, що організатори в будь-якому разі не залишать Кристала осторонь і знайдуть спосіб задіяти його на майбутній церемонії.
2345
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Пані Фазілет і її доньки
Відьми Іст-Енду
Табу
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно