,
Пані Фазілет і її доньки
Південний Парк
11.22.63

Гіларі Дафф втратила роль через вагітність

Гіларі Дафф втратила роль через вагітність Гіларі Дафф втратила роль через вагітність Гіларі Дафф втратила роль через вагітність Гіларі Дафф втратила роль через вагітність
Днями 23-річна актриса радісно повідомила, що чекає дитину. На жаль, до цієї радості несподівано додалася солідна ложка дьогтю - Гіларі зняли з вже затвердженої ролі у фільмі «Історія Бонні і Клайда».

Закони Голлівуду жорстокі: вагітним жінкам не місце на знімальному майданчику. Звичайно, іноді виключення все-таки роблять. Але це, як правило, буває тоді, коли про стан героїні стає відомо вже в процесі. (Згадаймо хоча б Пенелопу Крус в останніх «Піратах Карибського моря», яку в загальних планах дублювала її рідна сестра Моніка.)

Дафф повинна була грати в майбутньому фільмі Бонні Паркер, але джерела, які безпосередньо беруть участь у знімальному процесі, розповіли, що проект відмовився від Гіларі. Це рішення було прийнято відразу, як тільки дівчина повідомила новину про свою вагітність.

Тепер режисер фільму шукає нову Бонні. «Гіларі не зможе працювати до наступного червня».

Зйомки призначені на цю осінь, Дафф повинна була зніматися з вересня по листопада. Втім, актриса може подати в суд, як колись це зробила Хантер Тейл: вагітність коштувала їй ролі в серіалі «Район Мелроуз», а його продюсерам - 4,8 мільйона доларів, які виграла Хантер.

Крім того, продюсери шукають і нового Клайда - затверджений раніше на роль Кевін Зегерс не зможе зніматися через конфлікт у графіку зйомок.

Справжня, реальна Бонні була маленькою і худорлявої. Гіларі і так мініатюрної не назвеш, а зовсім скоро дівчина перетворитися на справжню пампушку.
2305
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Американці
Край «Дикий Захід»
Гільда
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно