,
Кохання напрокат
Леді Баг та Супер-Кіт
Чорний список

Хто з актрис побачить «Горизонти» з Томом Крузом?

Хто з актрис побачить «Горизонти» з Томом Крузом? Хто з актрис побачить «Горизонти» з Томом Крузом? Хто з актрис побачить «Горизонти» з Томом Крузом? Хто з актрис побачить «Горизонти» з Томом Крузом?
У новий фільм режисера другого «Трону» Джозефу Косінскі потрібно відразу дві актриси. Том Круз вже давно прикріплений до проекту, який раніше називався «Забуття» - Oblivion. Тепер картина називається «Горизонти», а серед претенденток на головні жіночі ролі - Олівія Вайлд і Ольга Куриленко.

Спочатку проект Косінскі пустив коріння на Disney, однак у березні цього року студія визнала його занадто дорослим і відмовилася від фінансування. Картину підібрала Universal, що на сьогоднішній день виглядає незвично: у світлі закриття ряду проектів запускати великобюджетну фантастичну картину на оригінальному матеріалі як мінімум ризиковано. А судячи з дій студії, Universal останнім часом не налаштована ризикувати.

Головний герой «Горизонтів», колишній солдат по імені Джек, займається налагодженням літальних апаратів, на яких земляни патрулюють поверхню своєї планети, більш непридатною до життя після нападу інопланетян. Раніше в описах сюжету траплялася якась жінка, що повернулася з експедиції на Марс. Її Джек знайшов в літальному апараті, який зазнав аварії у нього на очах. Однак зараз це уточнення опускають.

На вихідних Косінскі буде пробувати кількох актрис на головні ролі в «Горизонтах». Для фільму потрібно дві актриси. Одна з них зіграє Вікторію, помічницю і кохану Джека, а інша - Джулію, на якій герой збирався одружуватися ще до нападу інопланетян на Землю.

Претендентки наступні: Джессіка Честейн з «Дерева життя», Олівія Вайлд з «Доктора Хауса», Ольга Куриленко з «Кванта милосердя», Нуми Рапас з «Прометея», а також Бріт Марлінг - актриса, сценаристка і режисер, чиє ім'я в останні дні часто з'являється в новинах.

В основі сценарію «Горизонтів» графічний роман Косінскі. Комікс випускає видавництво Radical Publishing.
2430
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Табу
Люцифер
Останнє королівство
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно