,
Табу
Секс і Каліфорнія
Американці

Ден Ейкройд говорить про сюжет «Мисливців за привидами 3»

Ден Ейкройд говорить про сюжет «Мисливців за привидами 3» Ден Ейкройд говорить про сюжет «Мисливців за привидами 3» Ден Ейкройд говорить про сюжет «Мисливців за привидами 3» Ден Ейкройд говорить про сюжет «Мисливців за привидами 3»
Шанувальників дилогії «Мисливці за привидами» продовжують годувати сніданками. То студія наймає сценаристів, то режисера Айвена Райтмана намагаються відтіснити в сторону, то продюсери починають оббивати поріг будинку Білла Мюррея, то до проекту приписують Джудд Апатоу. Істина, як водиться, десь поруч, а на цьому тижні Ден Ейкройд знову підняв тему третього фільму франшизи.

Після декількох років розмов і чуток, зірка оригінальної дилогії Ден Ейкройд з'явився на радіо в програмі Денніса Міллера і повідомив, що «Мисливці за привидами 3» запустяться у виробництво вже навесні майбутнього року. Актор додав, що Білл Мюррей поки що не погодився брати участь в проекті, але творці третьої частині прикладають всі свої сили, щоб переконати незговірливого артиста.

«Так, ми будемо знімати фільм і, сподіваюся, з містером Мюрреєм, - сказав Ейкройд. - Принаймні, ми сподіваємося на це. У нас чудовий сценарій ». У березні цього року щось подібне говорив і Айвен Рейтман: «Сценарій дуже хороший. Всі актори його прочитали і залишилися в захваті. Ми чекаємо, коли його прочитає Білл Мюррей».

Ейкройд нарешті пролив світло на сюжет майбутнього фільму. Історія почнеться з проблем у головних героїв: вони вже не можуть ловити привидів так жваво, як раніше. Тому їм доводиться набрати в команду молодих мисливців. «Мій герой Рей осліп на одне око і більше не може водити Кадилак, - розповідає Ден. - У нього хворе коліно, а Ігон (герой Харольда Реміса) взагалі розтовстів і ледве рухається. Нам потрібна нова кров і на цьому будується сюжет. Ми передамо справу молодому поколінню».

Хто саме зніметься в «Мисливцях за привидами 3», поки не повідомляється. «Нам знадобиться три хлопця і дівчина», - уточнює Ден Ейкройд. Сам Ден хотів би бачити в одній з ролей зірку серіалу «Мислити як злочинець» Меттью Грея Гублера.

Чи опиниться в третіх «Мисливцях» четвертий учасник команди Ерні Хадсон? У квітні цього року актор поскаржився, що ніхто з оригінального складу не запропонував йому роботу в тріквел.
4156
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Всі жінки відьми
Лютер
Як козаки...
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно