,
Таємниці Ґравіті Фолз
Надприродне
Футурама

Актори з «Баффі» воз'єднаються в «Надприродне»

Актори з «Баффі» воз'єднаються в «Надприродне» Актори з «Баффі» воз'єднаються в «Надприродне»
Дві зірки, дві світлих повісті з серіалу «Баффі - переможніця вампірів»: Карізма Карпентер (Корделія) і Джеймс Марстерс (Костиль) - зіграють сімейну пару у новому сезоні «Надприродне». Про це повідомляє ресурс TVLine з посиланням на представників шоураннерів.

А конкретніше - вони з'являться в п'ятому епізоді 7-го сезону, який, за словами виконавчого продюсера «Надприродне» Сери Гембл, називатиметься «Закрийте пельку, доктор Філ», а все, що відбувається в ньому можна окреслити фразою «чаклунство вийшло з-під контролю» . Марстерс зіграє людину, що одружився на відьмі (Карпентер), і все у них було в шоколаді, поки він її не розізлив. Свою лють відьма буде зганяти на усьому місті.

Джеймс Марстерс найбільш відомий за роллю Костиля - ворога, а потім союзника Баффі, також він був запрошеним актором в «Поліція Гаваїв» і «Таємниці Смоллвіля». Карізму Карпентер, яка грала егоцентричну Корделію з банди Scooby gang, можна буде побачити у вересні, у першому епізоді «Повідомлення про викриття».

Прем'єра нового сезону «Надприродного» відбудеться у п'ятницю, 23 вересня, на телеканалі The CW.
5588
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
ЕГО - Чоловікам не можна довіряти
Доктор Хаус
Нескінченне кохання
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно