,
11.22.63
Відьми Іст-Енду
Коломбо

Одетт Аннабл про роль в «Хаусі»

Одетт Аннабл про роль в «Хаусі» Одетт Аннабл про роль в «Хаусі» Одетт Аннабл про роль в «Хаусі» Одетт Аннабл про роль в «Хаусі»
Будь-який фанат серіалу «Доктор Хаус» знає, що ужитися з лікарем Грегорі Хаусом не так просто. З легкою душею його можна назвати найбільш цинічним персонажем на телебаченні взагалі. Але у новому сезоні наш лікар сповна може знайти споріднену душу - в обличчі Одетт Аннабл, що увійшла у акторський склад серіалу. Принаймні, в цьому переконаний ресурс TVGuide.

«У них дивний зв'язок, - розповіла акторка журналістам сайту. - Вона, як Хаус, обожнює головоломки та складнi діагнози. Я гадаю, що вони зможуть потоваришувати».

Аннабл, так само, як і ще один новачок, Шарлін Йі, приєдналася до проекту після несподіваного відходу Лізи Едельштейн. Наразі Одетт тільки знайомиться зі своїм персонажем, але вже зараз може сказати точно, що вона не буде заміною Кадді:

«Вона зовсім інший персонаж, і вона прийшла не для того, щоб когось замінити. Вона тюремний лікар та знайомиться з Хаусом у в'язниці. Вона дуже дружелюбна та оптимістична.

Це просто неймовірно - бути фанатом «Хауса» й міркувати про те, що ти - новий персонаж в цьому шоу. Я так вдячна усім і сподіваюсь, що фанати приймуть мене».

Може бути, вона й переживає за кохання прихильників шоу, але в той же час Аннабл каже, що, приєднуючись до акторського складу восьмого сезону медичної драми, не думала про це.

«Я дуже нервувала, коли починала працювати з цими чудовими акторами, приємно відчувати, що ти знайшов своє місце. Працювати з Х'ю Лорі - просто мрія. Він дуже великодушний, смішний, і мені з ним спокійно».

На жаль, для Одетт новий сезон може стати першим - і останнім. Вже ходить багато чуток, що 8-й сезон, можливо, буде заключним для «Хауса». Причиною стало зниження рейтингу серіалу (з 12,6 мільйона в шостому сезоні до 10,3 у сьомому).

«Це буде дуже захоплюючий сезон. Ми не знаємо, чи буде він останнім, але якщо й так, то я все одно рада бути причетною до нього. Подивимося, що буде».

Новий сезон «Доктор Хаус» стартує на телеканалі FOX у понеділок, 3 жовтня.
3047
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Нарко
Пригоди Мерліна
ЕГО - Чоловікам не можна довіряти
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно