,
Теорія великого вибуху
Чорні вітрила
Сини Анархії

Х'ю Джекман стане «Найвеличнішим шоуменом на Землі»

Х'ю Джекман стане «Найвеличнішим шоуменом на Землі» Х'ю Джекман стане «Найвеличнішим шоуменом на Землі» Х'ю Джекман стане «Найвеличнішим шоуменом на Землі» Х'ю Джекман стане «Найвеличнішим шоуменом на Землі»
Студія 20th Century Fox вибрала рекламіста Майкла Грейсі на пост режисера мюзиклу «Найвеличніший шоумен на Землі» - The Greatest Showman on Earth. Роль засновника американського цирку Ф. Т. Барнума зіграє Х'ю Джекман.

Ім'я Грейс вже спливало в зв'язку з проектом студії Disney «Білосніжка і семеро». Молодий режисер працював аніматором в компанії, що створювала мультфільм «Роби ноги», після чого пішов знімати рекламні ролики. Серед його робіт - реклама за участю Х'ю Джекмана, так що Майкл Грейс вже знайомий з актором.

Фінеас Тейлор Барнум, великий любитель містифікацій, став розігрувати довірливих глядачів у 30-х роках 19-го сторіччя. Він показував публіці «няньку Джорджа Вашингтона», «русалку з островів Фіджі», сіамських близнюків, організовував весілля ліліпутів. У 1871 році він заснував об'єднання цирку, звіринця і шоу виродків, яке через рік проголосив «Найвеличніший шоумен на Землі».

Барнум написав кілька своїх біографій, але яка з них стала основою для сценарію - невідомо. Більше того, любитель розіграшів і веселого обдурювання, Филеас в кожному наступному виданні своєї автобіографії додавав нові глави і змінював вже існуючі.

Сценарій до «Найвеличнішого шоумена на Землі» написала Дженні Бікс, що працювала над серіалом «Секс у великому місті». Бікс також увійшла до групи сценаристів, що працювали над 81-й церемонією вручення премій «Оскар», ведучим якої був Х'ю Джекман.

Про проект про Ф. Т. Барнума вперше оголосили в 2009 році. Очікувалося, що в центрі сюжету виявиться лінія стосунків шоумена зі шведською співачкою Дженні Лінд. Филеас запросив її в Штати і влаштував їй тур з 150 концертами. Крім того, повідомлялося, що пісні до мюзиклу напише англієць Міка. Пісні у «Шоумені» будуть сучасними, але чи напише їх Міка, поки не відомо.

Цієї осені Х'ю Джекман приступає до зйомок у сіквелі «Росомахи», після чого в екранізації мюзиклу «Знедолені». За цей час Майкл Грейс встигне зняти свій повнометражний дебют для Disney.
2981
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Ми - такі
Тихий океан
Флінстоуни
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно