,
Гільда
Декстер
Знебожені

Paramount шукає дівчину для Тома Круза

Paramount шукає дівчину для Тома Круза Paramount шукає дівчину для Тома Круза Paramount шукає дівчину для Тома Круза Paramount шукає дівчину для Тома Круза
Робота над екранізацією роману Лі Чайлда «Постріл» йде повним ходом. Затвердивши на головну роль Тома Круза, студія почала пошуки партнерки для нього. На минулих вихідних режисер Крістофер МакКуоррі зустрічався з трьома актрисами.

Відомо, що студія шукає актрису з ім'ям, але не настільки відому, щоб перебувати в списку зірок категорії А. Фавориткою МакКуоррі була Бріт Марлінг, але актриса не змогла знайти час для роботи над «Пострілом».

У минулу суботу режисер прослуховував трьох дівчат: Гейлі Етвелл, Алексу Давалос і Розамунд Пайк. Комусь із них дістанеться роль крутого юриста і за сумісництвом дочки окружного прокурора.

Найвідомішою з трійці є англійка Розамунд Пайк. Вона здобула популярність, завдяки ролі злодійки Міранди Фрост в одному з фільмів бондіани «Помри, але не зараз». Актрису можна було бачити в костюмованих драмах «Гордiсть та упередження» і «Розпусник», а також у фільмах «Освіта» і «Клони».

Співвітчизниця Пайк актриса Гейлі Етвелл стала відома світу тільки в цьому році завдяки «Першому меснику», де зіграла подружку Капітана Америки. Етвелл знімалася в ряді британських проектів, у тому числі в драмах «Герцогиня» і «Повернення до Брайдсхеду».

Алекса Давалос знайома глядачеві за «Битві титанів», де зіграла Андромеду. Але, мабуть, ще краще вона відома за бойовику «Хроніки Ріддіка».

«Постріл» - екранізація одного з романів серії про детектива Джека Річера письменника Лі Чайлда. Всі книги серії стали бестселерами на Заході. Крістофер МакКуоррі береться за постановку фільму по дев'ятому роману про Річера. Невидимий снайпер починає обстріл людей в самому центрі. Шість пострілів - п'ять жертв. Місто охоплене жахом. Проте вже через кілька годин поліція виходить на злочинця. І хоча всі докази вказують на нього, підозрюваний усе заперечує. Він каже, що поліція заарештувала не того хлопця і вимагає знайти Джека Річера. Але що може пов'язувати закінченого психопата з колишнім військовим поліцейським?

Зйомки «Пострілу» розпочнуться вже цієї осені.
2198
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Флінстоуни
Ми - такі
Леді Баг та Супер-Кіт
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно