,
Пані Фазілет і її доньки
Шерлок
Нескінченне кохання

Роберт Редфорд залучає до своєї «Компанії» акторів

Роберт Редфорд залучає до своєї «Компанії» акторів Роберт Редфорд залучає до своєї «Компанії» акторів Роберт Редфорд залучає до своєї «Компанії» акторів
Сьюзен Сарандон, Джулі Крісті і Річард Дженкінс приєдналися до Шайе ЛаБаф і Ніку Нолті в політичному трилері Роберта РедфордаАферисти») «Твоя компанія» - The Company You Keep. Проте головну роль Редфорд припас для себе.

Режисер зіграє колишнього учасника радикального лівацького угруповання «Підпільні метеорологи», якого вже 30 років розшукує ФБР. У шістдесятих він залишив свою маленьку доньку, але зараз знову змушений пускатися в перегони, оскільки йому загрожує викриття. Молодий і амбітний журналіст (ЛаБаф) напав на його слід і не зупиниться ні перед чим, щоб зробити собі ім'я на історії героя.

«Коли я ріс, то стежив за змінами Америки. Вона завжди цікавила мене, - говорить Редфорд. - Я дивився на те, як країна змінюється, як індивідуальність людини виявилася під загрозою, яку роль в цьому відіграють великі корпорації і так далі».

«Якщо подивитися на історію і винести урок, замість того щоб забувати те, що трапилося, може, ми й перестанемо наступати на одні й ті ж граблі, - вважає режисер. - Подивіться на те, що коїться в сучасній Америці і зрозумієте, чому це так необхідно. Наша політична система не процвітає. Вона зруйнована».

Зйомки нової картини Роберта Редфорда розпочнуться у Ванкувері у вересні.
2530
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Ми - такі
Кохання напрокат
Грімм
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно