,
Надприродне
Людина-Павук. Щоденник супергероя
Абатство Даунтон

З «Лінкольна для адвоката» зроблять серіал

З «Лінкольна для адвоката» зроблять серіал З «Лінкольна для адвоката» зроблять серіал З «Лінкольна для адвоката» зроблять серіал
Для студії Lionsgate «старий Лінкольн» став непоганим вкладенням: картина заробила 85 млн. дол в прокаті з бюджетом у 40 мільйонів, одержавши 83% рейтингу від критиків на сайті Rotten Tomatoes. Тому продюсери розсудили, що такий успіх слід закріпити. Але не робити сіквел, як це зазвичай буває, а одразу перейти до клонування, тобто зробити серіал на основі «оригінального фільму». Variety повідомляє, що телеканал ABC вже замовив сценарій пілотної серії у Джона Романо (який, власне, працював над фільмом) і Майкла Коннелі, автора першоджерела.

«Лінкольн для адвоката» розповідає про адвоката Міккі Хеллера (Меттью МакКонахі), який практично живе у своїй машині і всі папери тримає на задньому сидінні автомобіля. Міккі більшу частину кар'єри займався тим, що захищав дрібних сошок, але ось йому підвернулося справа всього життя: його наймає відомий Плейбой з Беверлі-Хіллз, якого звинувачують у вбивстві. Несподіваний шанс обертається для Хеллера грою на виживання.

Коннелі вже написав п'ять романів про харизматичного адвоката, тому авторам буде звідки черпати ідеї для нових серій. Як пише Collider, самі епізоди по структурі будуть вельми звичними: одна справа - одна серія.

Заковика, як ви розумієте, полягає в тому, чи погодиться Меттью МакКонахі взяти участь в цьому проекті. Якщо ні, то на його місце доведеться знайти актора такого ж профілю, фасадів і біцепса.

Випадок з «Адвокатом» буде не першим, коли фільм перетворюється на серіал. Наприклад, на NBC зараз готується «телеадаптація» стрічки «Фірма», головну роль в якій виконував Том Круз.

Поки невідомо, коли почнеться безпосередньо розробка проекту, але, судячи з інформації, що надходить, можна сказати, що цей процес навряд чи затягнеться надовго.
4602
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Статус стосунків: усе складно
Хороший лікар
Табу
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно