,
Флінстоуни
Діагноз - майже не закохані
Майстри сексу

Рассел Кроу стане мером «Міста пороку»

Рассел Кроу стане мером «Міста пороку» Рассел Кроу стане мером «Міста пороку» Рассел Кроу стане мером «Міста пороку»
Політичний трилер Аллена Хьюза «Місто пороку» стає все цікавіше. Одну з ролей вже закріпили за Марком Волбергом, а на цьому тижні до проекту офіційно приєднався Рассел Кроу.

Волберг зіграє колишнього поліцейського Біллі Таггерта. Вісім років тому він стріляв у 16-річного підлітка, за що був звільнений з поліції. Тепер Таггерт працює приватним детективом, якого наймає мер, щоб той дізнався, не зраджує йому дружина. Проте розслідування адюльтеру дружини мера виливається в справжній скандал. Людина, з яким дружина мера зраджувала чоловікові, убитий, а на поверхню спливає нехороша історія з нерухомістю.

Сценарій «Місто пороку» перебував у «Чорному списку» кращих неспродюсірованних сценаріїв 2008 року. Склав його Брайан Такер. На сьогоднішній день жодна велика студія не приписана до проекту, що не дивно для тих, хто читав роботу Такера: нуар не користуються великим попитом, ну а фінал і зовсім може сильно засмутити глядача.

Аллен Хьюз, який раніше працював зі своїм братом Альбертом, почне зйомки вже в листопаді цього року. Бюджет «Місто пороку» - 60 мільйонів доларів.

Рассел Кроу зараз зайнятий на зйомках «Людини зі сталі», де грає справжнього батька Супермена. Останнім проектом актора стала стрічка «Людина з залізними кулаками», режисерський дебют репера РЗА.
2477
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Друзі
Пуаро Агати Крісті
Абатство Даунтон
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно