,
Чужоземка
Надприродне
Хроніки Шаннари

Емма Вотсон хоче стати матір'ю

Емма Вотсон хоче стати матір'ю Емма Вотсон хоче стати матір'ю Емма Вотсон хоче стати матір'ю
21-річна британська актриса Емма Вотсон, яка здобула славу завдяки ролі Герміони Грейнджер у багатосерійної екранізації казки «Гарі Поттер», зізналася, що їй не терпиться завести сім'ю та народити дітей.

«Я виросла в дружній сім'ї з традиціями. У мене дуже сильні сімейні цінності і я дуже сподіваюся на те, що все це буде в моєму майбутньому. З нетерпінням чекаю, що одного разу стану мамою і буду мати власну сім'ю », - розповідає Емма в інтерв'ю британському журналу Company.

Однак, за визнанням актриси, яка хоче стати модним дизайнером, їй поки що важко знайти відповідного на роль глави сім'ї чоловіка. За свої 21 рік Емма вже змінила кілька бойфрендів і як кажуть, зараз зустрічається з партнером по знімальному майданчику фільму «Труднощі життя вигнанця» (The Perks of Being a Wallflower) Джонні Сіммонс.

Актриса поки заперечує ці чутки, хоча її вже не раз заставали в суспільстві Джонні вже після закінчення зйомок картини, яка вийде в прокат в 2012 році. До речі, наступною роботою Емми Вотсон стане роль Белль в кінорімейку діснеївського мультфільму «Красуня і Чудовисько».

У своєму інтерв'ю Емма розповіла, яким повинен бути її обранець для спільного життя. За її словами, вона віддає перевагу таким якостям, як благородство, хороші манери, інтелігентність, впевненість в собі і гарне почуття гумору. «У мене немає якогось улюбленого типажу чоловіка. Розкладіть у ряд фотографії всіх тих хлопців, з якими я зустрічалася - і ви побачите, що зовні вони всі дуже різні. Можете мені не вірити, але мене привабила в кожному з них не зовнішність, а особистість ».
3285
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Постукай в мої двері
Помаранчевий - хіт сезону
Як козаки...
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно