,
Життя з Луї
Султан мого серця
Вейворд Пайнс

Том Харді говорить про особливості роботи в масці

Том Харді говорить про особливості роботи в масці Том Харді говорить про особливості роботи в масці Том Харді говорить про особливості роботи в масці Том Харді говорить про особливості роботи в масці
Добрі жителі міста Піттсбурга мало не щодня постачають мережу новими знімками з майданчика «Темний лицар повертається», так що студії Warner доводиться йти назустріч інтернету. Сьогодні з'явився перший офіційний кадр з Енн Гетевей в образі Жінки-кішки, а Том ХардіЧорний яструб») розповів, як весело йому доводиться на зйомках.

У новому фільмі Кристофера Нолана Харді грає лиходія на ім'я Бейн. Актор явно не чекав, що йому доведеться зіткнутися з однією дуже неприємною задачею. Справа в тому, що у Тома на обличчі маска, ускладнює спілкування з іншими акторами.

«Щоразу коли ти одягаєш маску, то доводиться розробляти якусь особистість і рухатися так, що все це разом не має нічого спільного з акторською грою, - говорить Том Харді. - З одного боку, це звільняє тебе. Але єдиний мінус в тому, що ти не чуєш нічогісінько з того, що говорять навколо! Бетмен мене не чує, тому ми іноді в кадрі тупо стоїмо і дивимося один на одного. А потім ми розробили сигнали! Коли я закінчую свою репліку, то підморгую або піднімаю великий палець вгору. А він ворушить пальцями поза кадром і тоді я розумію: все, прийшов час вломить йому! »

Сподіваємося на появу цих сигналів як мінімум в секції «додаткові матеріали», коли «Темний лицар повертається» опиниться на домашньому відео. Хоча коли це відбудеться, поки рано загадувати: прем'єра фільму відбудеться 20 липня 2012 року.

Тим часом можна заодно подивитися на Енн Гетевей в ролі Селіни Кайл, вона ж Жінка-кішка. Як і очікувалося, Кристофер Нолан не став повторювати вже існуючі образи.
2317
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Ми - такі
Майстри сексу
Південний Парк
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно