,
Баффі - переможниця вампірів
Гра престолів
Лютер

Хто на світі всіх блідіше?

Хто на світі всіх блідіше? Хто на світі всіх блідіше? Хто на світі всіх блідіше?
У Лос-Анджелесі у неділю ввечері вручили премії Нагороди MTV Movie. 20-а за рахунком церемонія, за великим рахунком, не піднесла особливих сюрпризів. Як і минулого разу найбільше «відерець з поп-корном» дісталося третій частині вампірської саги «Сутінки».

У загальній складності «Затемнення» заробило 5 премій. За кращу жіночу і кращу чоловічу ролі нагородили вічно закоханих Крістен Стюарт і Роберта Паттінсона, вони ж отримали премію за кращий поцілунок. Крім того, сага заробила на попкорн за кращу бійку і виграла головний приз - звання «Кращого фільму року».

Кращим лиходієм визнали беззмінного ненависника «Гаррі Поттера» Тома Фелтона. Найстрашніше глядачам стало від перегляду сцени з Еллен Пейдж з картини «Початок» Крістофера Нолана.

Відразу дві премії отримала чотирнадцятирічна Хлоя Грейс Морец, яка зіграла одну з головних ролей у фільмі «Пипець». Її нагородили в номінаціях «Прорив року» і «Найбільш крута зірка». Різ Візерспун отримала приз «Зізнання покоління».

Варто відзначити, що «Сутінки» брали 5 нагород в 2009 і в 2010 році, а Фелтон стає самим лиходійським персонажем в кіно вже другий рік поспіль.
2874
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Друзі
Безсоромні
Надприродне
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно