,
Еш проти Зловісних Мерців
Пригоди Джекі Чана
Хороший лікар

Fox шукає режисера для «Росомахи»

Fox шукає режисера для «Росомахи» Fox шукає режисера для «Росомахи» Fox шукає режисера для «Росомахи» Fox шукає режисера для «Росомахи» Fox шукає режисера для «Росомахи» Fox шукає режисера для «Росомахи»
Два місяці тому Даррен Аронофскі відмовився знімати сіквел «Росомахи» з Х'ю Джекман. З тих пір студія Fox продовжує пошуки кандидата в режисерське крісло проекту. Кількість претендентів звузилося до 8 осіб. Серед них Даг Лайман і Джастін Лін.

Повністю вісімка виглядає так: Даг Лайман, Джеймс Менголд, Джастін Лін, Антуан Фукуа, Марк Романек, Жозе Паділья, Гевін О'Коннор і Гарі Шор.

Найгучнішим ім'ям є Даг Лайман. Він знімав першу частину трилогії про Джейсона Борна; на його рахунку бойовик «Містер і місіс Сміт», фантастика «Телепорт» та політичний трилер «Гра без правил».

Джеймс Менголд, що зарекомендував себе як різноплановий режисер, зняв романтичну комедію «Кейт і Лео», драму «Перерване життя», містичний хоррор «Ідентифікація», біографічний фільм «Переступити межу» і вестерн «Потяг на Юму». Його комедійний бойовик «Лицар дня» заслуговував на більше - фільм зібрав всього 260 мільйонів у світовому прокаті.

Джастін Лін прославився завдяки франшизі «Форсаж». П'ятий фільм серії вже зібрав в світовому прокаті понад 500 мільйонів доларів. Передбачалося, що Лін займеться постановкою чергового «Термінатора», але у зв'язку із заморожуванням кар'єри Арнольда Шварценеггера майбутнє продовження туманне.

Антуан Фукуа відомий як режисер «Тренувального дня», який приніс «Оскар» Дензелу Вашингтону. Режисер зняв модернізовану версію пригод короля Артура, трилер «Стрілець», а ось «Бруклінські поліцейські» не стали хітом. Довгий час Фукуа намагався екранізувати історію наркобарона Пабло Ескобара.

Марк Романек - не найкраща кандидатура для великого студійного проекту. Режисер відмовився знімати «Людину-вовка», незважаючи на те, що проект вже був у самому розпалі. Колишній кліпмейкер Романек відомий своєю драмою «Фото за годину», а також атмосферної екранізацією роману «Не відпускай мене». «Росомаха» може стати пробою пера в жанрі бойовика для режисера.

Жозе Паділья зробив собі ім'я на бойовику «Елітний загін», який отримав «Золотого ведмедя» Берлінського кінофестивалю. Якщо режисера затвердять в якості постановника «Росомахи», то це буде вже другий проект, який Паділья прийме від Даррена Аронофскі: раніше Жозе пропонували зняти рімейк «Робокопа», до якого довгий час був прикріплений Аронофскі.

Гевін О'Коннор зняв поліцейський трилер «Гордість і слава», а в цьому році у нього виходить картина «Воїн», де на рингу зіткнуться два набирають популярність актора Том Харді і Джоел Едгертон.

Гарі Шор - саме невідоме ім'я в списку. За нього нехай говорить трейлер до фільму, над яким працював молодий режисер. Його дія розвивається в Японії - як і дію «Росомахи». Наскільки відомо, проект так і залишився на стадії трейлера.
2683
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Помаранчевий - хіт сезону
Як козаки...
Майстри сексу
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно